Lofoten I traditionel & autentisk fiskehytte

Udforsk Lofoten på en 6-dages rejse, hvor I vil bo i en charmeren traditionel fiskehytte, smukt beliggende i hjertet af Lofoten. Vores indkvarteringer er nøje udvalgt for at tilbyde jer en unik og ægte Lofoten-oplevelse.

For at fuldende jeres oplevelse er en lejebil inkluderet i prisen for hele opholdet, sammen med en detaljeret rejseplan, der gør det nemt for jer at udforske øerne. Denne plan vil guide jer til Lofotens mest spektakulære og autentiske steder, inklusive de krystalklare strande, som år efter år er blevet kåret som nogle af de bedste i Europa. I rejseplanen har vi udvalgt en håndfuld af vores yndlingsvandreture, herunder de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme.

For at maksimere jeres oplevelse og gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen, har vi samlet alle vandreture, udsigtspunkter, spisesteder, museer, strande, shoppingmuligheder og andre aktiviteter i et overskueligt Google Maps-kort, som I får eksklusiv adgang til. På den måde kan I have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret. Her finder I alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder.

Denne mulighed er perfekt til jer, der søger en enestående ferie kombineret med både komfort og eventyr. Disse hytter, som var huset af øernes sæsonarbejderne/fiskere gennem århundreder, står som tidskapsler, der indfanger essensen af et liv levet på og af havet. Hver rorbu har sin egen fortælling, og med nøje bevarede detaljer fra en anden tid, kombineret med det moderne livs nødvendigheder, tilbyder de en unik balance mellem nostalgi og nutid.

Lad os hjælpe jer med at skabe minder for livet.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen gælder på udvalgte dage og vil typisk være højere i højsæsonen, herunder i skoleferierne og kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

UDSOLGT! Girlpower 2.0 – 6 dage & 6 fjelde!

Grundet den store efterspørgsel på vores første oplæg, som allerede er udsolgt, så laver vi en afgang mere. Derfor er der nu igen mulighed for at blive en del af sommerens vildeste fællesskab i spektakulære omgivelser.

Turen afvikles fra d. 10 august til d. 15 august 2024.

Oplev et ægte girlpower eventyr, hvor vi kombinerer spektakulære vandreture med autentiske oplevelser og et stærkt fællesskab. Eventyret ledes af Emma, Danmarks yngste kvinde til at bestige Mount Everest, og Fie, Lofoten-ekspert som kender øernes hemmeligheder og unikke steder.

Vores drøm er at samle endnu et hold af kvinder, der deler passionen for eventyr og ønsket om at skabe uforglemmelige minder sammen. Rejsen vil føre os gennem Lofotens storslåede landskaber, hvor vi dagligt vil bestige imponerende fjelde – en god blanding af de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet Fie’s egne favoritter, der vil tage os væk fra de andre turister og ud på ture, som vi sent vil glemme.

Under vores rejse vil vi sove i telte på unikke steder, tilberede vores egne aftenmåltider, nyde gode samtaler over bålet, vandre til storslåede udsigter, få en arktisk sauna oplevelse og tage på et kulinarisk frokostbesøg hos Polarhagen. Der vil være mulighed for at komme i bad på dag 1, 2 og 4. Gennem vores rejse vil vi regelmæssigt passere faciliteter med toiletter, der sikrer bekvemmelighed og komfort. For de øvrige tider vil vi på ansvarlig vis benytte os af naturen. Bagagen vil blive transporteret for os under størstedelen af rejsen.

Inden vores afgang til Lofoten vil vi, Emma & Fie, arrangere et fælles live webinar. Dette bliver en værdifuld lejlighed til at udveksle erfaringer, modtage nyttige råd, lære hinanden at kende og meget mere!

Fælles live webinar d. 14 juli

Deltag i vores girlpower eventyr og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke på Lofoten.

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 1. juli 2024. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK, hvilket sikrer din plads på turen. Det resterende beløb betales senest ved tilmeldingsfristen d. 1. juli. Turen afholdes ved 8 tilmeldte, hvorfor vi anbefaler jer ikke at booke fly før.

Lofoten i moderniseret & stilfyldt fiskehytte

Udforsk Lofoten på et moderniseret robouranlæg, der i dag danner rammerne for fiskehytter, restaurant, sauna og hot tups. Du vil bo i en moderniseret fiskehytte eller lejlighed med adgang til diverse aktiviteter såsom bådture, SUP, kajak og vandreture i baghaven. Indkvarteringen er nøje udvalgt for at give dig de bedste rammer for at opleve Lofoten.

For at fuldende jeres oplevelse er en lejebil inkluderet i prisen for hele opholdet, sammen med en detaljeret rejseplan, der gør det nemt for jer at udforske øerne. Denne plan vil guide jer til Lofotens mest spektakulære og autentiske steder, inklusive de krystalklare strande, som år efter år er blevet kåret som nogle af de bedste i Europa. I rejseplanen har vi udvalgt en håndfuld af vores yndlingsvandreture, herunder de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme.

For at maksimere jeres oplevelse og gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen, har vi samlet alle vandreture, udsigtspunkter, spisesteder, museer, strande, shoppingmuligheder og andre aktiviteter i et overskueligt Google Maps-kort, som I får eksklusiv adgang til. På den måde kan I have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret. Her finder I alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder.

Denne mulighed er perfekt til jer, der søger en enestående ferie kombineret med komfort og eventyr. Med vores håndplukkede indkvarteringer og unikke rejseplaner, er I sikret en ferie, hvor både naturoplevelser og afslapning går hånd i hånd.

Lad os hjælpe jer med at skabe minder for livet.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen gælder på udvalgte dage og vil typisk være højere i højsæsonen, herunder i skoleferierne og kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

Fotografering, natur & eventyr

Turen afvikles fra d. 25. til 29. september 2024.

Elsker du at tage billeder? Hvorfor så ikke udforske dine fotograferingsfærdigheder i et af verdens mest fantastiske landskaber sammen med andre, der deler samme passion for naturen og fotografering?

Du behøver ikke være en mesterfotograf på forhånd eller at eje det nyeste gear, bare lysten til at lære er nok. Undervisningen vil henvende sig både til dig der tager billeder med telefonen og dig der har et system- eller spejlrefleks-kamera. Der er naturligvis flest muligheder og guldkorn at hente for dem der har et kamera som kan indstilles manuelt, men der vil sideløbende være gode fifs til indstillinger du kan lave på telefonen, som vil gøre dine billeder bedre.

Vores erfarne team består af: Sarah Green, en prisvindende dansk naturfotograf, og Fie & Bjørn, som er Lofoten-eksperter og kender øernes hemmeligheder og unikke steder. Sammen vil vi dagligt guide dig gennem workshops og praktiske øvelser, så du kan forbedre dine fotografiske evner, samtidig med at vi sammen udforsker de spektakulære og ikoniske landskaber på Lofoten.

Vi kommer tæt på de lokale, når vi bor på Kaikanten Kro & Rorbu. På Kaikanten får vi en autentisk oplevelse med Lene og Kristian som værter, og de garanterer komfort, lokal mad og bekvemmelighed. Kaikanten er placeret et stenkast fra havet og indeholder masser af historie. Vi kommer til at bo fordelt i 3 hyttelejligheder, hver med eget køkken. Der er to toiletter i de to største lejlighedsytter og én i den mindste til tre personer. Vi vil blive indkvarteret på deleværelser. Der vil være et godt udvalg til morgenmad i hytterne, men det vil fungere som ‘lav-selv’. Kaikanten vil sørge for frokostpose hver dag, som vi kan tage med på vores ture.

Velkomstmiddagen starter kl. 19.30 på ankomstdagen, hvorfor vi forventer, at I ankommer inden da. Der vil være pick-up i Leknes efter kl. 15. Ligeledes vil der være transport til Leknes om søndagen efter behov. 

Hver aften, når vejret tillader det, tager vi på jagt efter det magiske nordlys.

Sidst skal vi gøre opmærksom på, at vi skal gå en tur i fjeldet. Du behøver ikke, at være atlet for at kunne være med her, men personer i almindelig fysisk form burde kunne gennemføre turen.

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 1. august 2024. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK, hvilket sikrer din plads på turen. Det resterende beløb betales senest d. 1 september. Turen afholdes ved 8 tilmeldte, hvorfor vi anbefaler jer ikke at booke fly før i får bekræftelse på dette.

1 plads tilbage: Lofoten Retreat

Turen afvikles fra d. 31/08-2024 – d. 05/09-2024

Tag del i vores enestående retreat på Lofoten, hvor drømmen er at samle kvinder, der deler en fælles passion for bjergene, naturen og bevægelse. Vores mål er at skabe et rum for ro og forbindelse med ligesindede. Dette eventyr ledes af Fie, vores Lofoten-ekspert, som kender øernes skjulte perler og unikke steder. I samarbejde med Lofoten Apartments har hun skabt rammerne for et retreat, du sent vil glemme.

Vores vision er at skabe et fællesskab af eventyrlystne kvinder, der ønsker at dele uforglemmelige oplevelser. I løbet af dette 5-dages retreat vil vi starte dagene med yoga ved kajkanten med vores yogaunderviser, Fredrikke, udforske Lofotens magiske landskaber, bestige imponerende fjelde, finde indre ro, og afslutte dagene med arktisk saunagus og forfriskende dyp i havet, efterfulgt af samvær omkring bordet med lækre, sunde og veganske måltider.

Vi kommer til at bo hos Lofoten Apartments, hvor værterne Fredrikke og Erik vil forkæle os med tre daglige måltider og skabe en atmosfære af ægte nordisk hygge. Vi skal bo i komfortable omgivelser, omfavnet af de storslåede udsigter, som Lofoten er kendt for. Overnatningen foregår på dobbeltværelser, hvor man deler værelse med en anden deltager.

Deltag i dette enestående retreat og lad os sammen komme ned i gear, skabe ro og uforglemmelige øjeblikke på Lofoten.

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 10.07 2024. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK, hvilket sikrer din plads på turen. Det resterende beløb betales senest ved tilmeldingsfristen d. 10.07 2024. Turen afholdes ved 6 tilmeldte, hvorfor vi anbefaler jer ikke at booke fly før.

UDSOLGT! Girlpower – 6 dage & 6 fjelde!

Turen afvikles fra d. 3. august til d. 8 august 2024.

Oplev et ægte girlpower eventyr, hvor vi kombinerer spektakulære vandreture med autentiske oplevelser og et stærkt fællesskab. Eventyret ledes af Emma, Danmarks yngste kvinde til at bestige Mount Everest, og Fie, Lofoten-ekspert som kender øernes hemmeligheder og unikke steder.

Vores drøm er at samle et hold af kvinder, der deler passionen for eventyr og ønsket om at skabe uforglemmelige minder sammen. Rejsen vil føre os gennem Lofotens storslåede landskaber, hvor vi dagligt vil bestige imponerende fjelde – en god blanding af de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet Fie’s egne favoritter, der vil tage os væk fra de andre turister og ud på ture, som vi sent vil glemme.

Under vores rejse vil vi sove i telte på unikke steder, tilberede vores egne aftenmåltider, nyde gode samtaler over bålet, vandre til storslåede udsigter, få en arktisk sauna oplevelse og tage på et kulinarisk frokostbesøg hos Polarhagen. Der vil være mulighed for at komme i bad på dag 1, 2 og 4. Gennem vores rejse vil vi regelmæssigt passere faciliteter med toiletter, der sikrer bekvemmelighed og komfort. For de øvrige tider vil vi på ansvarlig vis benytte os af naturen. Bagagen vil blive transporteret for os under størstedelen af rejsen.

Inden vores afgang til Lofoten vil vi, Emma & Fie, arrangere en fælles briefing. Dette bliver en værdifuld lejlighed til at udveksle erfaringer, modtage nyttige råd, lære hinanden at kende og meget mere! Her vil I få udleveret en goodiebag med vores favoritter.

Fælles briefing lørdag d. 8 juni 2024.

Deltag i vores girlpower eventyr og lad os sammen skabe uforglemmelige øjeblikke på Lofoten.

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 1. juli 2024. Dvs. at fælles briefing ligger inden tilmeldingsfristen. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK, hvilket sikrer din plads på turen. Det resterende beløb betales senest ved tilmeldingsfristen d. 1. juli. Turen afholdes ved 10 tilmeldte, hvorfor vi anbefaler jer ikke at booke fly før. 

AFHOLDT! Grupperejse med Lofoten Vanlife!

Turen afvikles fra d. 30 juni til d. 6 juli 2024.

Tag med os næste sommer på et episk eventyr til verdens smukkeste ørige, Lofoten. Det bliver det ultimative road trip gennem Lofoten, hvor vi sammen vil udforske øgruppens skjulte perler i de fedeste retro vans. Det vil være en rejse fyldt med eventyr, fællesskab og uforglemmelige øjeblikke. 

Vi vil køre langs de snoede veje i en karavane af de fedeste vans, udforske skjulte perler, vandre op ad storslåede bjergtinder, opleve midnatssolen, hvor nat og dag smelter sammen, og ikke mindst overnatte på unikke steder. 

Tag din ven, veninde, kæreste, ægtefælle, kollega eller bare dig selv med på et unikt road trip gennem Lofoten, og åben op for en rejse, der er fyldt med frihed, eventyr og uforglemmelige øjeblikke!

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 10 februar 2024. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK. Det resterende beløb betales senest 61 dage før afrejse. 

Lofoten med frihed i van

Drømmer du om at udforske de betagende landskaber, som Lofoten har at byde på, på din helt egen unikke måde?

Rejs gennem Lofoten i en ikonisk folkevognsrugbrød og nyd komforten ved et hjem på hjul i 6 dage. Vores rejseplan gør det nemt for dig at udforske Lofoten. Planen leder dig til de mest spektakulære og autentiske steder samt forbi de krystalklare strande, der år efter år er blevet kåret som nogle af Europas bedste. I rejseplanen har vi udvalgt en håndfuld af vores yndlingsvandreture, herunder de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet vores egne favoritter, der vil tage dig væk fra de andre turister og ud på ture, som du sent vil glemme.

For at gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen og opleve Lofoten, har vi samlet alle vandreture, unikke overnatningssteder, udsigtspunkter, spisesteder, strande, indkøbsmuligheder og campingpladser i et kort på Google Maps, som du får unik adgang til. Her finder du alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder. På den måde kan du have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret.

Tag på et unikt road trip gennem Lofoten og åben op for en rejse, der er fyldt med frihed og eventyr.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

Lofoten med bil og telt

Tag med på en unik og prisvenlig rejse gennem de betagende landskaber på Lofoten, hvor du vil bo i telt og opleve naturen på nærmeste hold! Når du booker denne rejse, vil du modtage en fyldestgørende rejseplan, som vil lede jer til de mest spektakulære og autentiske steder samt forbi de krystalklare strande, der år efter år er blevet kåret til nogle af Europas bedste. I rejseplanen går vi meget op i, at I kommer forbi det klassiske og ikoniske, som er et must-see på Lofoten! Men vi inkluderer også vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme.

Din rejse vil være fyldt med eventyr, autenticitet og til tider fysisk udfordrende oplevelser. For at gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen og opleve Lofoten, har vi samlet alle vandreture, unikke overnatningssteder, udsigtspunkter, spisesteder, strande, indkøbsmuligheder og campingpladser i et kort på Google Maps, som du får unik adgang til. Her finder du alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder. På den måde kan du have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret.

Dette ultimative roadtrip gennem Lofoten vil vække følelsen af eventyr, og vil uden tvivl skabe minder for livet.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.