Skip to content

Om os

Den altid smilende & kreative

Fie Agerskov

Fie, Cand.scient i Idræt & Sundhed, naturelsker, rejseleder og grafisk designer er en af stifterne af North Away. Med sin passion for eventyr og hendes kreative tilgang er hun den perfekte  til at drive og lede eventyrer og grupperejser med North Away.

Fie har ikke blot boet og brugt meget tid i det arktiske, hun har også markeret sig med sin videnskabelige forskning inden for bæredygtig turisme på Lofoten. Hendes dybe kendskab til de destinationer North Away tilbyder, er styrket gennem hendes egne oplevelser. Som rejseleder for en gruppe kvinder har Fie besteget Kilimanjaro, Afrikas højeste bjerg. Hendes erfaringer strækker sig langt og bredt, og hun er altid klar til at dele sine smil, ekspertise og entusiasme med dig.

DSCF2358
Den altid udadvendte og idérige

Bjørn Arvad Fogh

Bjørn, Cand.scient i Idræt & Sundhed, innovatør og rejseelsker, er den anden stifter af North Away. Med sin passion for at besøge autentiske rejsemål og igangsætte processer er han, som skabt til at drive dette personlige niche-rejsebureau.

Med sin lidenskab for Norden har Bjørn boet i det finske Lapland og Lofoten i Nord-Norge. Han har interageret med de lokale og deres hverdag, spillet på det lokale fodboldhold, og så elsker han at komme ud, hvor han ikke kan bunde. Bjørn stræber efter at dele de autentiske oplevelser, som det arktiske har at tilbyde, samtidig med at minimere de udfordringer, rejsende kan komme ud for.

North away

Samarbejdspartnere