Skip to content
Varighed:
4 dage
Prisen:
4.900 , -

Lofoten i moderniseret & stilfyldt fiskehytte

Udforsk Lofoten på et moderniseret robouranlæg, der i dag danner rammerne for fiskehytter, restaurant, sauna og hot tups. Du vil bo i en moderniseret fiskehytte eller lejlighed med adgang til diverse aktiviteter såsom bådture, SUP, kajak og vandreture i baghaven. Indkvarteringen er nøje udvalgt for at give dig de bedste rammer for at opleve Lofoten.

For at fuldende jeres oplevelse er en lejebil inkluderet i prisen for hele opholdet, sammen med en detaljeret rejseplan, der gør det nemt for jer at udforske øerne. Denne plan vil guide jer til Lofotens mest spektakulære og autentiske steder, inklusive de krystalklare strande, som år efter år er blevet kåret som nogle af de bedste i Europa. I rejseplanen har vi udvalgt en håndfuld af vores yndlingsvandreture, herunder de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme.

For at maksimere jeres oplevelse og gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen, har vi samlet alle vandreture, udsigtspunkter, spisesteder, museer, strande, shoppingmuligheder og andre aktiviteter i et overskueligt Google Maps-kort, som I får eksklusiv adgang til. På den måde kan I have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret. Her finder I alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder.

Denne mulighed er perfekt til jer, der søger en enestående ferie kombineret med komfort og eventyr. Med vores håndplukkede indkvarteringer og unikke rejseplaner, er I sikret en ferie, hvor både naturoplevelser og afslapning går hånd i hånd.

Lad os hjælpe jer med at skabe minder for livet.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen gælder på udvalgte dage og vil typisk være højere i højsæsonen, herunder i skoleferierne og kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
1. dag: Ankomst
Ved ankomsten til Lofoten vil den friske havluft byde jer velkommen. Jeres autentiske hytte/lejlighed, beliggende ved vandkanten, vil skabe den perfekte kulisse for jeres ophold. Lyden af bølgeskvulp vil være jeres naturlige soundtrack under de næste par dage. Efter en bekvem indkvartering og afslappende start, kan I se frem til en rolig aften og nyde en lækker middag, der fuldender jeres ankomst til Lofoten.
2. dag: En Lofoten Klassiker
Gør jer klar til en af de mest spektakulære vandreture på Lofoten, der byder på en udsigt, som er et absolut must-see. Efterfølgende kan I tage en gåtur gennem den ikoniske by Reine, hvor I kan nyde Lofotens unikke delikatesser af friskfanget fisk og skaldyr på en fem generationers restaurant. Rejseplanen indeholder forslag til flere unikke stop undervejs, som vi anbefaler, at I besøger på jeres vej tilbage til overnatningsstedet.
3. dag: Besøg de ikoniske byer
Tag på en rejse gennem idylliske små landsbyer, som emmer af charme og autencitet. Bestig en majestætisk bjergtop og lad jer overvælde af den fantastiske udsigt over en af Lofotens mest populære byer. Efter en dag med eventyr kan I forkæle jer selv med en velfortjent og afslappende spa-aften i de mest idylliske omgivelser.
4. dag: Afsked med Lofoten
Jeres episke rejse nærmer sig nu sin afslutning. Tiden er kommet til at tage afsked med Lofoten og sige 'på gensyn' til denne uforglemmelige oplevelse.
Highlights
Restaurant
Sauna
Naturoplevelser
Fiskehytter
Indkvartering ved havet
Restaurant
Sauna
Naturoplevelser
Fiskehytter
Indkvartering ved havet
Restaurant
Sauna
Naturoplevelser
Fiskehytter
Indkvartering ved havet
Prisen er inklusiv

3 overnatninger i charmerende fiskehytte eller lejlighed beliggende direkte ved kysten

Billeje i 4 dage

Deltaljeret rejseplan fyldt med informationsrigt indhold

Adgang til vores ekslusive Google Maps kort, hvor vi har samlet en masse enestående oplysninger

Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7

Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifoden

Prisen er eksklusiv

Flybillet t/r

Rejseforsikring

Måltider og drikkevarer

Forslag til aktiviteter i programmet 

Billeder fra

Lofoten i moderniseret & stilfyldt fiskehytte