Skip to content
Kør langs de snoede veje, opdag skjulte perler og overnat på nogle unikke overnatningsspot. Det er din tid, dine regler og dit valg. Lad os præsentere dig for Lofoten Vanlife og åbne op for en rejse, der er fyldt med frihed og eventyr!
Varighed:
6 dage
Prisen:
6.900 , -

Lofoten med frihed i van

Drømmer du om at udforske de betagende landskaber, som Lofoten har at byde på, på din helt egen unikke måde?

Rejs gennem Lofoten i en ikonisk folkevognsrugbrød og nyd komforten ved et hjem på hjul i 6 dage. Vores rejseplan gør det nemt for dig at udforske Lofoten. Planen leder dig til de mest spektakulære og autentiske steder samt forbi de krystalklare strande, der år efter år er blevet kåret som nogle af Europas bedste. I rejseplanen har vi udvalgt en håndfuld af vores yndlingsvandreture, herunder de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet vores egne favoritter, der vil tage dig væk fra de andre turister og ud på ture, som du sent vil glemme.

For at gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen og opleve Lofoten, har vi samlet alle vandreture, unikke overnatningssteder, udsigtspunkter, spisesteder, strande, indkøbsmuligheder og campingpladser i et kort på Google Maps, som du får unik adgang til. Her finder du alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder. På den måde kan du have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret.

Tag på et unikt road trip gennem Lofoten og åben op for en rejse, der er fyldt med frihed og eventyr.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
1. dag: Ankomst til Lofoten
Velkommen til Lofoten! I vil ankomme til Svolvær i løbet af eftermiddagen, hvor en van venter på jer. Efter en kort introduktion til vanen, får I mulighed for at begynde jeres eventyr og sætte kurs mod jeres første unikke overnatningssted.
2. dag: Starten på en eventyrlig rejse
Morgenen vil hilse jer velkommen med beroligende bølgeskvulp og betagende udsigter. Dagen vil være dedikeret til at udforske nogle af Lofotens mest ikoniske steder, og I får chancen for at vandre mod en spektakulær top, der belønner jer med en 360 graders udsigt over Lofoten og det norske hav. Dette er personligt en af vores yndlingsvandreture, så I kan se frem til en uforglemmelig oplevelse! Derudover vil I komme forbi en strand, som af flere omgange er kåret til Europas bedste.
3. dag: En vandretur i verdensklasse
Forbered jer på en af de mest ikoniske vandreture på Lofoten, der byder på en udsigt, som simpelthen er et absolut must-see! Efter denne eventyrlige oplevelse kan I slentre gennem de ikoniske gader i Reine og besøge Å, den sydligste by på Lofoten. Nyd aftenen på en idyllisk og nøje udvalgt campingplads ved vandkanten, hvor der vil være mulighed for at komme i bad og nyde en tur i sauna.
4. dag: Besøg de ikoniske fiskerbyer
I dag vil I passere en af de ældste og mest charmerende fiskerbyer. Nusfjord vil fortrylle jer med sin autentiske atmosfære og smukke omgivelser, og I vil blive indhyllet i ægte Lofoten-charme. Efter denne oplevelse venter kørslen ad den spektakulære Valbergveien, der i sig selv er en eventyrrejse. Dagen rundes af i Henningsvær, hvor en magisk aften venter jer. Husk at bruge vores Google Maps kort undervejs - det vil viser jer nogle unikke steder, der er værd at stoppe ved undervejs.
5. dag: Lofotens Hawaii
I dag står der på programmet en lille færgetur til Lofotens svar på Hawaii. Øen strækker sig over omkring 2,5 kvadratkilometer og huser omkring 200 faste beboere. Her vil I få mulighed for at leje kajakker og udforske de betagende omgivelser på vandet, eller I kan begive jer ud på en vandretur op til øens eneste bjerg og nyde den spektakulære udsigt over øen og det omkringliggende område. Vi kender et unikt sted derude, hvor I kan overnatte og virkelig suge til jer af den unikke atmosfære!
6. dag: Sæt prikken over i'et
På jeres sidste dag vender I tilbage til fastlandet for at aflevere vanen og fuldende jeres uforglemmelige Lofoten-roadtrip!
Highlights
Frihed til eventyr
Plads til spontanitet
Spektakulære vandreture
Midnatssolens magi
Ikoniske fiskerlandsbyer
Frihed til eventyr
Plads til spontanitet
Spektakulære vandreture
Midnatssolens magi
Ikoniske fiskerlandsbyer
Frihed til eventyr
Plads til spontanitet
Spektakulære vandreture
Midnatssolens magi
Ikoniske fiskerlandsbyer
Prisen er inklusiv

5 dages leje af van

5 overnatninger på udvalgte unikke overnatningssteder med van

Personlig skræddersyet rejseplan fyldt med informationsrigt indhold

Adgang til vores unikke Google Maps kort, hvor vi har samlet en masse enestående oplysninger

Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7

Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifoden

Detaljeret pakkeliste

Goodie bag ved ankomst

Prisen er eksklusiv

Flybillet t/r

Rejseforsikring

Måltider og drikkevarer

Forslag til aktiviteter i programmet 

Billeder fra

Lofoten med frihed i van