Skip to content

Rejseforslag

Vi kan lave en rejseplan til dig, uanset dine ønsker & behov.

Vores rejseforslag

North away

vores rejseforslag kan altid tilpasses dine

Ønsker & behov

Lad dig inspirere af vores rejseforslag, så vi sammen kan skabe din drømmerejse. 

Vi tilbyder en personlig rejse med en tilhørende rejseplan, der er skræddersyet specielt til dig. Rejseplanen indeholder alle de nødvendige informationer, pakkelister og vigtigst af alt – din personlige rejseplan. Derudover har vi i rejseplanen samlet de bedste vandreture, unikke overnatningssteder, lokale spisesteder, spektakulære udsigtspunkter, krystalklare strande og de bedste campingpladser i et google maps kort, som du får unik adgang til. På den måde har du altid en fuld oversigt over, hvor dit næste eventyr befinder sig.

Dyk ind i vores rejseforslag eller kontakt os for yderligere information. 

Grunden til at du

Skal vælge os

Vi går skridtet videre end blot at booke din rejse. Vi tilbyder skræddersyede personlige rejseplaner fyldt med informationsrigt indhold. Du får adgang til enestående oplysninger, der giver dig mulighed for at finde præcis dét, du ønsker på alle givne tidspunkter. Vi er altid med dig, enten fysisk eller telefonisk, hvis noget måtte opstå. 

Vi har personligt besøgt alle de steder, vi anbefaler, og det gør vores tilbud unikke. Vi har lært af alle vores fejltagelser, så du ikke behøver at begå de samme. Vi sørger for at få det bedste ud af din tid og det mest autentiske ud af din rejseoplevelse.

Andre der har rejst med

North away