Skip to content
Tag med på en uforglemmelig road trip gennem Lofoten, hvor I vil udforske nogle af Norges mest spektakulære landskaber på egen hånd. Med telt som jeres base vil I have friheden til at udforske naturen i eget tempo.
Varighed:
7 dage
Prisen:
4.900 , -

Lofoten med bil og telt

Tag med på en unik og prisvenlig rejse gennem de betagende landskaber på Lofoten, hvor du vil bo i telt og opleve naturen på nærmeste hold! Når du booker denne rejse, vil du modtage en fyldestgørende rejseplan, som vil lede jer til de mest spektakulære og autentiske steder samt forbi de krystalklare strande, der år efter år er blevet kåret til nogle af Europas bedste. I rejseplanen går vi meget op i, at I kommer forbi det klassiske og ikoniske, som er et must-see på Lofoten! Men vi inkluderer også vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme.

Din rejse vil være fyldt med eventyr, autenticitet og til tider fysisk udfordrende oplevelser. For at gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen og opleve Lofoten, har vi samlet alle vandreture, unikke overnatningssteder, udsigtspunkter, spisesteder, strande, indkøbsmuligheder og campingpladser i et kort på Google Maps, som du får unik adgang til. Her finder du alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder. På den måde kan du have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret.

Dette ultimative roadtrip gennem Lofoten vil vække følelsen af eventyr, og vil uden tvivl skabe minder for livet.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
1. dag: Ankomst til Lofoten
Mærk den friske havluft ved ankomsten til Lofoten. Rejseplanen guider jer til en hyggelig nærliggende campingplads. Gør jer klar til en uge fyldt med uforglemmelige oplevelser.
2. dag: En Lofoten klassiker
Vågn op til eventyret og begynd jeres road trip på Lofoten! Gør jer klar til en af de mest spektakulære vandreture på Lofoten, der byder på en udsigt, som er et absolut must-see. Efterfølgende kan I tage en gåtur gennem den ikoniske by Reine. Rejseplanen indeholder forslag til flere unikke stop undervejs. Nyd jeres aften på en campingplads ved vandkanten, hvor I kan falde i søvn til lyden af bølgeskvulp og vågne op til den betagende udsigt over havet.
3. dag: Overnatningstur til en skjult perle
Tag på en enestående overnatningstur til en afsidesliggende strand, kun tilgængelig til fods. På denne uforglemmelige tur har I mulighed for først at vandre til toppen af fjeldet, som er 543 moh, hvorefter I kan fortsætte ned og slå telt op på den idylliske strand. Nyd en fredfyldt aften under midnatssolen.
4. dag: Udforskning og ro på
Fra den stille og fredelige morgen på den uberørte strand, fortsætter jeres morgen med en lille vandretur (1 times gang) tilbage til bilen. Dag 4 byder på frihed til at udforske øerne i jeres eget tempo. I rejseplanen vil I finde nogle af vores yndlingssteder på Lofoten, som absolut er et besøg værd! Derudover slutter dagen på et af de mest ikoniske steder på Lofoten. Det bliver en eventyrlig dag fyldt med eventyr og frihed.
5. dag: Lofotens Hawaii
Fortsæt jeres road trip til "Lofotens Hawaii". En ø med de fleste solskinstimer på hele Lofoten. Nyd en lækker morgenmad og pak teltet sammen, inden I stævner ud mod den lille Ø. Med kun 30 minutters færgetur fra Svolvær, vil I opdage øen, som vil fortrylle jer med sin skønhed. Her er der mulighed for at leje kajakker og tage ud på vandet for at udforske de smukke omgivelser, eller man kan tage en vandretur op til det eneste bjerg på øen og nyde den fantastiske udsigt over øen og området omkring. I vores rejseplan vil I kunne finde en unik teltplads på øen, hvor I kan nyde en magisk aften.
6. dag: Lokale oplevelser
I dag inviterer vi jer til at udforske det autentiske liv på Lofoten gennem lokale oplevelser. Vores rejseplan præsenterer en række spændende lokale initiativer, hvor I frit kan vælge det, der tiltaler jer mest. Glæd jer til at vælge jeres egne oplevelser og få en dybere forbindelse til Lofotens unikke kultur.
7. dag: Hjemrejse
Jeres episke Lofoten road trip når nu sin ende, og I afslutter eventyret præcis der, hvor det begyndte – i Moskenes. Dette er jeres sidste stop, hvor I fuldender cirklen af oplevelser og binder sløjfen på jeres fantastiske rejse gennem Lofoten.
Highlights
Majestætiske vandreture
Unikke overnatningssteder
Oplev midnatssolen
Frihed på road trip
Autentiske fiskelandsbyer
Majestætiske vandreture
Unikke overnatningssteder
Oplev midnatssolen
Frihed på road trip
Autentiske fiskelandsbyer
Majestætiske vandreture
Unikke overnatningssteder
Oplev midnatssolen
Frihed på road trip
Autentiske fiskelandsbyer
Prisen er inklusiv

Alle overnatning på nøje udvalgte, unikke steder

Billeje i hele rejsens varighed

En omfattende rejseplan fyldt med informativt indhold

Adgang til vores eksklusive Google Maps-kort, der indeholder unikke oplysninger

Tryghed på rejsen med vores nødtelefon, der er åben 24/7

Fuldstændig dækning i henhold til pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Du kan se frem til en bekymringsfri og velplanlagt rejse med alle detaljer taget hånd om

Prisen er eksklusiv

Flybillet t/r

Rejseforsikring

Måltider og drikkevarer

Telt

Forslag til aktiviteter i programmet 

 

 

Billeder fra

Lofoten med bil og telt