Skip to content

Pakkerejser

Vælg en af vores pakkerejser nedenfor, der matcher dine ønsker og behov.

Vores pakkerejser

North away

vores pakkerejser kan altid tilpasses dine

Ønsker & behov

Når du booker en af vores pakkerejser, vil du modtage en fyldestgørende rejseplan, som vil lede jer til de mest spektakulære og autentiske steder på Lofoten. I rejseplanen går vi meget op i, at I kommer forbi det klassiske og ikoniske, som er et must-see på Lofoten! Men vi inkluderer også vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme. 

For at maksimere jeres oplevelse og gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen, har vi samlet alle vandreture, udsigtspunkter, spisesteder, museer, strande, shoppingmuligheder og andre aktiviteter i et overskueligt Google Maps-kort, som I får eksklusiv adgang til. På den måde kan I have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret. Her finder I alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder.

Dyk ind i vores pakkerejser eller kontakt os for yderligere information. 

Grunden til at du

Skal vælge os

Vi går skridtet videre end blot at booke din rejse. Vi tilbyder unikke og detaljerede rejseplaner fyldt med informationsrigt indhold. Du får adgang til vores ekslusive Google Maps-kort med enestående oplysninger, der giver dig mulighed for at finde præcis dét, du ønsker på alle givne tidspunkter. Vi er altid med dig, enten fysisk eller telefonisk, hvis noget måtte opstå.

Vi har personligt besøgt alle de steder, vi anbefaler, og det gør vores tilbud unikke. Vi har lært af alle vores fejltagelser, så du ikke behøver at begå de samme. Vi sørger for at få det bedste ud af din tid og det mest autentiske ud af din rejseoplevelse.

Andre der har rejst med

North away