Skip to content
Varighed:
7 dage
Prisen:
, -

AFHOLDT! Grupperejse med Lofoten Vanlife!

Turen afvikles fra d. 30 juni til d. 6 juli 2024.

Tag med os næste sommer på et episk eventyr til verdens smukkeste ørige, Lofoten. Det bliver det ultimative road trip gennem Lofoten, hvor vi sammen vil udforske øgruppens skjulte perler i de fedeste retro vans. Det vil være en rejse fyldt med eventyr, fællesskab og uforglemmelige øjeblikke. 

Vi vil køre langs de snoede veje i en karavane af de fedeste vans, udforske skjulte perler, vandre op ad storslåede bjergtinder, opleve midnatssolen, hvor nat og dag smelter sammen, og ikke mindst overnatte på unikke steder. 

Tag din ven, veninde, kæreste, ægtefælle, kollega eller bare dig selv med på et unikt road trip gennem Lofoten, og åben op for en rejse, der er fyldt med frihed, eventyr og uforglemmelige øjeblikke!

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 10 februar 2024. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK. Det resterende beløb betales senest 61 dage før afrejse. 

Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
1. dag: Velkommen til Lofoten
Vores eventyr begynder, når vi ankommer til Svolvær. Her henter vi vores vans hos Lofoten Vanlife, hvor vi vil blive introduceret til de farverige køretøjer, der vil føre os gennem denne rejse! Vi slutter dagen af med en velkomst-BBQ under midnatssolen.
2. dag: Starten på et eventyrligt road trip
Efter en magisk nat under midnatssolen kører vi ad Valbergveien mod Offersøykammen, hvor vi vil nyde en vandretur med spektakulære udsigter. Vi fortsætter med et lækkert frokostbesøg hos Polarhagen, hvor vi også vil få en guidet tur rundt i den fascinerende og økologiske have, som drives af danske Parsa og hans norske kone Lisa. Vi fortsætter vores eventyr til det nordligste surf-spot i verden, som bliver dagens overnatningssted.
3. dag: Frisk havluft og storslåede bjegtinder
Vi fortsætter vores rejse langs Lofotens smukke kyst til Haukland, hvor vi starter vores vandretur fra Haukland til Uttakleiv, gennem fascinerende landskaber. Vi giver mulighed for at besøge den charmerende fiskerlandsby Nusfjord, inden vi slår lejr på Lofoten Beach Camp.
4. dag: En Lofoten klassiker
Dagen begynder med en udfordrende vandretur til Reinebringen, hvor udsigten fra toppen vil tage pusten fra dig. Efter at have erobret Reinebringen, udforsker vi den hyggelige by Reine og nyder en kulinarisk oplevelse hos Annitas Sjømat.
5. dag: Idyl, autencitet og afslapning
Efter en afslappende morgen kører vi til Ure, hvor vi går et lille lokalt hike. Herefter sætter vi kursen mod et ægte naturparadis, hvor vi kan nyde en afslappende eftermiddag med sauna, bålhygge, kajak og SUP-board.
6. dag: Lofotens Hawaii
Vores sidste hele dag byder på besøg i den autentiske by Henningsvær, hvor der vil være tid til enten at tage det ikoniske hike 'Festvågtind' eller gå en tur i de hyggelige lokale butikker. Derefter tager vi en lille færgetur til Lofotens Hawaii, hvor vi vil få en uforglemmelig aften i idylliske omgivelser på den lille ø Skrova.
7. dag: Afsked med Lofoten
Det er tid til at sige farvel til vans og Lofoten. Vi vender tilbage til Svolvær og afleverer vores køretøjer hos Lofoten Vanlife
Highlights
Badass fællesskab
Spektakulære vandreture
Oplev midnatssolen
Arktisk sauna & havdyp
Kulinarisk madoplevelse
Badass fællesskab
Spektakulære vandreture
Oplev midnatssolen
Arktisk sauna & havdyp
Kulinarisk madoplevelse
Badass fællesskab
Spektakulære vandreture
Oplev midnatssolen
Arktisk sauna & havdyp
Kulinarisk madoplevelse
Prisen er inklusiv

Først og fremmest et ægte badass-fællesskab!

6 overnatninger i en Volkswagen T3 van fra Lofoten Vanlife

6 dages transport

Velkomst BBQ

En kulinarisk middag hos Polarhagen

Unikke overnatningssteder

Guidet ø-rundtur på Lofoten

4 guidede vandreture

En arktisk saunaoplevelse

Udflugt til byerne Henningsvær og Reine

Tryghed på rejsen

Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

 

 

 

Prisen er eksklusiv

Flybillet t/r

Rejseforsikring

Måltider og drikkevarer der ikke er nævnt i programmet

Benzin/diesel

Billeder fra

AFHOLDT! Grupperejse med Lofoten Vanlife!