Skip to content
Varighed:
6 dage
Prisen:
6.900 , -

Lofoten I traditionel & autentisk fiskehytte

Udforsk Lofoten på en 6-dages rejse, hvor I vil bo i en charmeren traditionel fiskehytte, smukt beliggende i hjertet af Lofoten. Vores indkvarteringer er nøje udvalgt for at tilbyde jer en unik og ægte Lofoten-oplevelse.

For at fuldende jeres oplevelse er en lejebil inkluderet i prisen for hele opholdet, sammen med en detaljeret rejseplan, der gør det nemt for jer at udforske øerne. Denne plan vil guide jer til Lofotens mest spektakulære og autentiske steder, inklusive de krystalklare strande, som år efter år er blevet kåret som nogle af de bedste i Europa. I rejseplanen har vi udvalgt en håndfuld af vores yndlingsvandreture, herunder de klassiske og ikoniske, som er et must-see! Men vi har også inkluderet vores egne favoritter, der vil tage jer væk fra de andre turister og ud på ture, som I sent vil glemme.

For at maksimere jeres oplevelse og gøre det så nemt som muligt at bruge rejseplanen, har vi samlet alle vandreture, udsigtspunkter, spisesteder, museer, strande, shoppingmuligheder og andre aktiviteter i et overskueligt Google Maps-kort, som I får eksklusiv adgang til. På den måde kan I have fuld kontrol over, hvor tingene er placeret. Her finder I alt, der er nævnt i rejseplanen, samt endnu flere steder.

Denne mulighed er perfekt til jer, der søger en enestående ferie kombineret med både komfort og eventyr. Disse hytter, som var huset af øernes sæsonarbejderne/fiskere gennem århundreder, står som tidskapsler, der indfanger essensen af et liv levet på og af havet. Hver rorbu har sin egen fortælling, og med nøje bevarede detaljer fra en anden tid, kombineret med det moderne livs nødvendigheder, tilbyder de en unik balance mellem nostalgi og nutid.

Lad os hjælpe jer med at skabe minder for livet.

Bemærk, at prisen er angivet i pr. person ved to rejsende. Prisen gælder på udvalgte dage og vil typisk være højere i højsæsonen, herunder i skoleferierne og kan variere afhængig af individuelle ønsker og behov.

Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
1. dag: Ankomst til Lofoten
Ved ankomsten til Lofoten vil den friske havluft byde jer velkommen. Jeres autentiske hytte, beliggende ved vandkanten, vil skabe den perfekte kulisse for jeres ophold. Lyden af bølgeskvulp vil være jeres naturlige soundtrack under de næste par dage. Efter en bekvem indkvartering og afslappende start, kan I se frem til en rolig aften og nyde en lækker middag, der fuldender jeres ankomst til Lofoten.
2. dag: En Lofoten Klassiker
Gør jer klar til en af de mest spektakulære vandreture på Lofoten, der byder på en udsigt, som er et absolut must-see. Efterfølgende kan I tage en gåtur gennem den ikoniske by Reine, hvor I kan nyde Lofotens unikke delikatesser af friskfanget fisk og skaldyr på en fem generationers restaurant. Rejseplanen indeholder forslag til flere unikke stop undervejs, som vi anbefaler, at I besøger på jeres vej tilbage til overnatningsstedet.
3. dag: Hvide sandstrande og spektakulære udsigter
Dagen vil være dedikeret til at udforske nogle af Lofotens mest ikoniske steder, og I får chancen for at vandre mod en spektakulær top, der belønner jer med en 360 graders udsigt over Lofoten og det norske hav. Dette er personligt en af vores yndlingsvandreture, så I kan se frem til en uforglemmelig oplevelse! Derudover vil I komme forbi en strand, som af flere omgange er kåret til en af Europas bedste.
4. dag: Besøg de ikoniske byer
Tag på en rejse gennem idylliske små landsbyer, som emmer af charme og autencitet. Bestig en majestætisk bjergtop og lad jer overvælde af den fantastiske udsigt over en af Lofotens mest populære byer. Efter en dag med eventyr kan I forkæle jer selv med en velfortjent og afslappende spa-aften i de mest idylliske omgivelser.
5. dag: Friheden til at udforske
På dag 5 har I friheden til at udforske øerne i jeres eget tempo og besøge de steder i Lofoten, som I finder mest tiltalende. Brug vores Google Maps-kort som guide til at vælge unikke og spændende destinationer, der fanger jeres interesse. I rejseplanen vil I også finde vores personlige anbefalinger, som I med sikkerhed kan se frem til.
6. dag: Afsked med Lofoten
Jeres episke rejse nærmer sig nu sin afslutning. Tiden er kommet til at tage afsked med Lofoten og sige 'på gensyn' til denne uforglemmelige oplevelse.
Highlights
Traditionel indkvartering
Komfort og eventyr
Spektakulære vandreture
Smagen af Lofoten
Detaljeret rejseplan
Traditionel indkvartering
Komfort og eventyr
Spektakulære vandreture
Smagen af Lofoten
Detaljeret rejseplan
Traditionel indkvartering
Komfort og eventyr
Spektakulære vandreture
Smagen af Lofoten
Detaljeret rejseplan
Prisen er inklusiv

6 overnatninger i charmerende fiskehytte

Billeje i 6 dage

Deltaljeret rejseplan fyldt med informationsrigt indhold

Adgang til vores ekslusive Google Maps kort, hvor vi har samlet en masse enestående oplysninger

Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7

Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifoden 

Prisen er eksklusiv

Flybillet t/r

Rejseforsikring

Måltider og drikkevarer

Forslag til aktiviteter i programmet 

Billeder fra

Lofoten I traditionel & autentisk fiskehytte