Skip to content
Varighed:
6 dage
Prisen:
12.500 , -

1 plads tilbage: Lofoten Retreat

Turen afvikles fra d. 31/08-2024 – d. 05/09-2024

Tag del i vores enestående retreat på Lofoten, hvor drømmen er at samle kvinder, der deler en fælles passion for bjergene, naturen og bevægelse. Vores mål er at skabe et rum for ro og forbindelse med ligesindede. Dette eventyr ledes af Fie, vores Lofoten-ekspert, som kender øernes skjulte perler og unikke steder. I samarbejde med Lofoten Apartments har hun skabt rammerne for et retreat, du sent vil glemme.

Vores vision er at skabe et fællesskab af eventyrlystne kvinder, der ønsker at dele uforglemmelige oplevelser. I løbet af dette 5-dages retreat vil vi starte dagene med yoga ved kajkanten med vores yogaunderviser, Fredrikke, udforske Lofotens magiske landskaber, bestige imponerende fjelde, finde indre ro, og afslutte dagene med arktisk saunagus og forfriskende dyp i havet, efterfulgt af samvær omkring bordet med lækre, sunde og veganske måltider.

Vi kommer til at bo hos Lofoten Apartments, hvor værterne Fredrikke og Erik vil forkæle os med tre daglige måltider og skabe en atmosfære af ægte nordisk hygge. Vi skal bo i komfortable omgivelser, omfavnet af de storslåede udsigter, som Lofoten er kendt for. Overnatningen foregår på dobbeltværelser, hvor man deler værelse med en anden deltager.

Deltag i dette enestående retreat og lad os sammen komme ned i gear, skabe ro og uforglemmelige øjeblikke på Lofoten.

Bemærk, at prisen er angivet i DKK, og tilmeldingsfristen er d. 10.07 2024. Depositum betales ved tilmelding og udgør 5.500 DKK, hvilket sikrer din plads på turen. Det resterende beløb betales senest ved tilmeldingsfristen d. 10.07 2024. Turen afholdes ved 6 tilmeldte, hvorfor vi anbefaler jer ikke at booke fly før.

Dagsprogram
Klik på de enkelte dage for at læse mere
1. dag: Ankomst til Lofoten Apartments
På vores første dag vil vi blive varmt modtaget af vores værter, Fredrikke og Erik, som vil være klar med lækre eftermiddagssnacks og en indbydende velkomstmiddag. Aftenen vil blive brugt på at lære hinanden at kende og finde os til rette i de hyggelige omgivelser.
2. dag: Udforskning og ro på
Vi indleder dagen med en afslappende yoga-session, ledet af vores yogaunderviser Fredrikke. Efter yogaen vil vi hygge os med en god morgenmad, hvor vi efterfølgende snører vandreskoene og begiver os op ad et fantastisk fjeld. På toppen vil vi blive belønnet med en udsigt, som vi sent vil glemme. Senere får vi muligheden for at tage en forfriskende svømmetur nord for polarcirklen, efterfulgt af en lækker frokost. I løbet af eftermiddagen vender vi tilbage til ro og fordybelse, hvor vi nyder aftensmaden sammen, inden vores gusmester kommer forbi.
3. dag: Udsigter i verdensklasse
Dagen begynder igen med en yoga-session ledet af Fredrikke, hvorefter vi begiver os ud på et lille lokalt vandreeventyr. Efter vores aktive formiddag vil vi besøge Henningsvær, en af Lofotens mest charmerende fiskelandsbyer, kendt for sin unikke charme og atmosfære. Her kan vi udforske alt fra hyggelige restauranter og caféer til små, autentiske lokale butikker. Senere på dagen tilbyder vi muligheden for at sejle i kajak, stå på SUP-board, eller nyde en saunagus med vores gusmester. Aftenen afrundes med en lækker aftensmad, kærligt tilberedt af vores fantastiske værter, Frederikke og Erik.
4. dag: Fordybelse i Lofotens natur
Vores morgenritualer begynder at tage form. Vi starter dagen med en behagelig yoga-session efterfulgt af morgenmad. Derefter skal vi ud og gå en tur og bare nyde den fantastiske natur, der omgivet os. Om aftenen vender vi tilbage til afslapning, og der vil endnu engang være mulighed for at deltage i saunagus med vores gusmester.
5. dag: Fordybelse i Lofotens natur
Vi starter dagen med en rolig aktivitet efterfulgt af morgenmad. Herefter er der rum for at gøre, hvad man vil og bare fordybe sig i naturen eller de nye oplevelser. Efter middag går vi en fælles tur, og bruger faciliteterne hos Lofoten Apartments.
6. dag: Afsked med Lofoten
Efter at have nydt morgenmaden sammen, er tiden kommet til at tage afsked og checke ud fra Lofoten Apartments.
Highlights
Yoga & natur
Fordybelse & fællesskab
Saunagus & afslapning
God mad og overnatning
Spektakulære vandreture
Yoga & natur
Fordybelse & fællesskab
Saunagus & afslapning
God mad og overnatning
Spektakulære vandreture
Yoga & natur
Fordybelse & fællesskab
Saunagus & afslapning
God mad og overnatning
Spektakulære vandreture
Prisen er inklusiv

4 overnatninger i twinværelse på Lofoten Apartments

Transport på Lofoten

3 x yoga sessioner med yogaunderviser Fredrikke

3 x guidede vandreture

3 x saunagus + fri afbenyttelse af sauna

Kajak & SUP-board til fri afbenyttelse

3 daglige måltider inkluderet (morgenmad, middagsmad & aftensmad)

Besøg i byen Henningsvær

Besøg på andre ikoniske steder på Lofoten

Tryghed på Lofoten

Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

Flybilletter tur/retur

Rejseforsikring

Billeder fra

1 plads tilbage: Lofoten Retreat